Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érzelmek zűrzavara

2008.02.25. 05:13

folyt.

Juli azért van megbántva, mert úgy érzi Robit csak a szex érdekli. Mint a legtöbb nő, ő is több szerelemre vágyik, de fogalma sincs, hogyan magyarázhatná ezt el Robinak úgy, hogy megértse és ki is elégítse Juli igényét. Juli is örülne, ha őt magát is jobban érdekelné a szex és tudja, hogy így is lenne, ha megkapná Robitól azt, amire vágyik. De mert Robi ezt nem érti, Juli úgy gondolja, kapcsolatuk sorsa, hogy sose váljon azzá, aminek ő mindig is látni szerette volna. Juli csalódott és megbántott.

Mint a legtöbb férfi Robi sem érti, miért nem érdekli a feleségét jobban a szex, miért akar tőle még többet, valami olyasmit, amit ő nem ért, és nem tud megadni. Idővel egyre kevésbé lesz kedve beszélni a témáról. Természetesen ő is szexuális örömre és igazi szerelem érzésére vágyik, de nem tudja, miben kellene megváltoznia és hogyan. Robi csalódott és dühös.

Robi Julit hibáztatja, Juli Robit okolja.

Rövid idő alatt odáig jutottak, hogy alap problémájuk más, kisebb konfliktusaikat is felerősití. "Amikor először észrevettem, hogy Julit nem érdekli a szex, azt gondoltam, ez csak átmeneti, mondja Robi, de most már állandóan így van. Korábban is voltak kisebb vitáink, de azokat egy puszival elintéztük, most meg minden apró hülyeség óriási háborúvá fajul."

Julit ugyanígy zavarta, hogy Robit ennyire érdekli a szex, és ilyen kevéssé a szerelem meg a romantika. "Amikor este hazajössz, alig szólsz hozzám, és nem figyelsz arra, amit mondok - mondta Juli Robinak. Aztán amikor eljön a lefekvés ideje, bemászol az ágyba, és azt várod, hogy egyszercsak ugyanolyan felajzott legyek a szex gondolatára mint Te. Miért akarnék lefeküdni veled, amikor te még beszéni sem akarsz velem? Néha már azt gondolom, hogy neked talán mindegy ki fekszik ott melletted, csak legyen hova bedugni."

Egyikük sem remélte, hogy házasságuknak sok lenne még hátra. "Túl régi a probléma - mondta Robi, "Túl régen bántjuk már egymást- tette hozzá Juli.

Ez az elégedetlenség sok párt szakít ketté, a kapcsolat vágya mégis arra sarkallja őket, hogy mindent megtegyenek, hátha sikerül lekűzdeni a nehézségeket. A baj az, hogy a jó szex és a szerelem elválaszthatatlanok, e kettő együttesen tesz ki egy boldog kapcsolatot. Nem sok remény van rá, hogy bármelyiket megkapjuk a másik nélkül.

Vajon van megoldás?

süti beállítások módosítása