Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi szex

2008.03.12. 05:19

A legtöbb férfinél az a baj, hogy valamiféle pontszerző játéknak véli a szerlmet. Mintha a mell megérintése lenne az első megszerezhető pont, a melltartó levétele további két pontot érne és így tovább. A szex így olyan versenysportá alakul, ahol a "győzelem" a férfi önértékelését hivatott táplálni, ahol nő és férfi az egymással szembenálló csapat tagjai, ahol csak egy nyertes lehet. Ez a szemlélet, melyet a férfiak izgalmasnak és normálisnak tekintenek, végtelenül taszítja a nőket.

Mi az igazság?

A férfi a szeretkezés következtében érzi jól magát, egy nőnek viszont már szeretkezés előtt jól kell éreznie magát ahhoz, hogy érzelmileg és testileg megnyíljon. Minden hosszútávú kapcsolat, így a házasság is - csapatsport, és biztosan magasabb pontszámot lehet elérni, ha szoros teamban "dolgoznak".

A nők leggyakrabban arról panaszkodnak, hogy a férfi túlságosan a nemi szervekre koncentrál, a gyengédség alig jut szerephez. A nők a simogatás kedvéért szeretkeznek, a férfiak pedig a szeretkezés kedvéért simogatnak. A nők az egész testre kiterjedő érzéki örömre vágynak, számukra ez teljesíti ki a szexualitást.

Mit tehetünk?

Az érzelmi és fizikai előjáték emeli a hőfokot. A nő erőszaknak érzi ha partnere azt követeli tőle, hogy lefeküldjenek, miközben nem tesz érte semmit, hogy a nő érezhesse a szeretetet, és testileg-lelkileg fogadóképessé váljon.
Természetesen nagyon sok nő megszokta, hogy akkor is lefeküldjön partnerével, ha nem kívánja igazán, csak hogy békesség legyen, sőt nemegyszer azt is megjátssza, hogy élvezi. Amikor a nő arra kényszerül, hogy akarata ellenére lefeküldjön egy férfival, erőszakot él át, ezzel pedig mindig együtt jár egy jó adat megalázottság, harag is. Tehát arra kell törekedni, hogy ő is akarja a szexet, ennek pedig az érzéki gyengédség a titka.

Férfiak! Sokkal több érzékiséget!

Vedd fel a harcot azzal a hagyományos férfi-késztetéssel szemben, ami távolságtartást, síri hallgatást és érzelmi rejtőzködést diktál. Legyen a szex több, mint a puszta közösülés: hagyd, hogy a elengedettség és öröm órája legyen. Lassíts. Állítsd le magadban a "versengj és nyerj" beállítottságot. Élvezd az életet és az apró örömöket amikor szeretkeztek.

Még egy tévhit a nőkkel szemben, hogy "ha szexisen néz ki, akkor biztosan szexis hangulatban is van".
A férfiak hajlamosak azt hinni, hogy ha egy nő tetszik nekik, akkor ezzel a nő is ugyanígy van. Ilyenkor a férfi tulajdonképpen saját izgalmát vetíti ki a nőre.
Igaz persze, hogy vannak nők, akik azért kihívóak, hogy szexpartnert találjanak. Ez azonban inkább kivétel, mint szabály. A nő mindig nagy gondot fordít arra, hogy külseje vonzó legyen, de a szexis külső semmiképpen sem azonos a vággyal. A férfinak ezt nem könnyű elfogadnia, s mivel magából indul ki, néha egyetlen pillantást is szexuális felszólításként értelmez. Rengeteg félreértés és neheztelés fakad ebből. Az ilyenkor visszautasított férfi becsapva érzi magát.

Szex és szerelem összekapcsolása

A férfit agresszívvá "pontszerzővé" nevelték. Csakhogy ez a cél-vezérelt hozzállás sokszor a visszájára fordul. Első a gyengédség, kényeztetés, csak ezután lehet a szeretkezés kölcsönös öröm. Kapcsold össze a szexet a szerelemmel, így neki is kedve lesz hozzá, nemcsak érzelmi, hanem testi okokból is.

Lehet, hogy neked óránként hatszor lenne kedved a szexhoz, partnered viszont lehet, kevesebbel is beéri. Hogyan boldogulsz ilyen helyzettel? Meg kell tanulnod "kezelni" saját szexualitásod. Az együttlét csak az érzelmek és érzékek felforrósítása után válhat igazán erotikussá.

Ezzel vége is lenne a lépésekből felépülő férfi-programnak, mely talán hozzásegítheti a férfit, hogy izgalmasabb, romatikusabb szerető legyen, vagyis pontosan olyan férfi, akivel egy nő igazán akar szeretkezni. Hogy ezt a jó kapcsolatot mivel tudjuk egész életünkben fenntartani, egy újabb témakör.

De előtte jöjjön a Női program.

(folyt.)

süti beállítások módosítása